New Food Product Development: From Concept to Marketplace, Third EditionWydawnictwo: Taylor & Francis Inc Data wydania: 18/01/2011 ISBN: 9781439818640 Forma publikacji: książka w twardej oprawie
|
540.75 PLN
Produkt na zamówienie
Dostawa 3-4 tygodnie
Do schowka
|
Practitioner’s Handbook of Risk Management for Water & Wastewater SystemsWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 23/11/2021 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781000478280 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
1 096.93 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Jews and Christians TogetherWydawnictwo: Wipf and Stock Publishers Data wydania: 06/08/2020 ISBN: 9781532690099 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
159.06 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|
Food, Consumers, and the Food IndustryWydawnictwo: Taylor & Francis Data wydania: 29/01/2001 Wydanie: Pierwsze ISBN: 9781000611502 Forma publikacji: eBook: Reflowable eTextbook (ePub)
|
411.07 PLN
Produkt dostępny on-line
Dostawa on-line
Do schowka
|